Bloggen är under renovering!

Så ursäkta om den ser lite rörig ut. Kommer berätta mer om den sen när allt är klart för då kommer jag även börja blogga igen :)

Önskelista - 14 dagar tills jag är 17!

Dåligt redigerat jag vet, men så går det när jag har bråttom! ;)
 
 
1. Allra helst skulle jag vilja ha vårskor, både för att jag har slitit upp min vinterskor och för att de kommer bli för varma när våren börjar titta fram. Hittade dem på bilden och jag totalt älskar dem! De rear ut dem nu så de kostar 249:- ( http://www.putfeetfirst.com/se/skopunkten/Kvinna/Kangor_och_Boots/Boots/p/285042)
 
2. Favorit serien måste man bara önska sig. Supernatural tredje säsongen. Kostar 139:- ( http://cdon.se/film/supernatural_-_s%C3%A4song_3_(5_disc)-7572724 )
 
3. Min favoritkräm Aloe Moisturizing Lotion från Forever är nästan slut. Så en ny sådan hamnar på min önskelista ;) Vet inte vad den kostar eller i vilken affär man kan köpa den men jag vet att Martina Karlsson i min vännerlista på facebook säljer den.
 
4. En ny Victoria Secret Bodymist hade jag inte sagt nej till. Vilken lukt som helst! Men Sheer Love och Pure Seduction luktar godast efter den jag har haha. Går att hitta lite överallt och det finns olika priser.
 
5. Jag sparar både till nya ridstövlar som jag ska köpa på GHS och vill ta mer hål i öronen så pengar tackar jag inte nej till.
 
Sminkbordet som jag totalt älskar vet jag att jag kommer få. Annars så vet jag att jag kommer bli glad för sådant jag inte kommer på :D
 
 

Äntligen snabba internet tillbaka!!!

Till er som inte vet så har jag varit uppe och åkt skidor i Björnrike med familj, släkt och vänner :)

En underbar vecka har det varit. Om det var något att klaga över så hade jag önskat att det hade varit mer snö. För först så var det plusgrader och efter det frös det på och blev isigt i backarna. Det tycker jag är lite läskigt..
Men annars så har det varit bättre än bäst!

Idag har jag inte varit i skolan och kommer inte vara det på tre veckor. Utan jag praktiserar i ettan på Kyrkhults skola. En härlig klass som jag genast blev fäst vid efter bara en dag. Jag har tystnadsplikt så jag får inte nämna några namn men jag kan skriva lite vad vi gör och sånt :)
Men idag hände inte så mycket. Jag skulle få lära känna klassen och hjälpa till när det behövdes. Några har redan vågat prata med mig och jag har lärt mig en hel del namn! Toppen Siri ;)
Och tiderna klagar jag inte alls över. Ettan slutar 12.50 varje dag tror jag? Då slutar jag samtidigt som dem måndagar och fredagar. Tisdagar, onsdagar och torsdagar när de har slutat går jag till fritids och är några timmar där tills klockan är 15.00. 
Det kommer bli tre snabba härliga veckor!

Mamma kommer hem om någon timme och jag ska fråga henne om vi kan byta min julgardiner till mina vanliga och sen ska julpyntet ner. Jag har planeringsmöte med scouterna ikväll annars så händer inte så mycket mer. 
Jag fyller 17år om två veckor så jag tänkte lägga ut en liten önskelista senare ikväll?