Det börjar närma sig ;)



Vilken dag är det?

Är det någon mer än jag som glömmer vilken veckodag det är när det är lov?

Dock har jag fått reda på att det är lördag, vilket betyder att Dessan ska motioneras igen. Alva och Lisa ska också följa med. Jag tror vi rider runt ängen. Inte så mycket galopp men bara så de får röra på sig lite.
Hoppas det är lite bättre stämning i stallet idag, för i förgår var det hemskt. Nästan så att jag inte vill gå dit. Och vädret är ju inte heller så trevligt.. Snart januari och ingen snö, bara REGN!! 
Men jag får bita i det sura äpplet. Det finns en underbar vän i hagen som jag vill träffa, lilla Dessan <3
Vad jag älskar den hästen. Trodde aldrig man kunde älska ett djur så mycket. Menat hade visst fel.



Roadtrip till Ikea.

Mamma och pappa köpte lite smått och gott. Jag har letar efter lite grejer som jag ska ha i mitt rum.

Jag fyller år om en månad och jag ska få ett sminkbord från farmor och farfar och mormor och morfar. Är så fint att det inte gör något att jag vet vad jag ska få.
Sen hade jag tänkt att få en ett litet nattduksbord, tavla, papperskorg och tvättkorg. 
Ska ner dit igen om några veckor efter vi har kommit hem från skidsemestern i Björnrike och då ska vi köpa allt, eller tja jag ska köpa ;)

Kan lägga in bilder på det jag hade tänkt köpa senare.

Det blev någon mer timme än räknat i stallet..

Riktigt tragiskt det som har hänt men jag tänker inte skriva det på bloggen. Det tycker inte jag är rätt!

Dessan blev superglad över att få komma ut i skogen. På den senaste tiden har hon varit så pigg och sprungit som att hon hade en geting i röven.. Tro mig det känns så! Men hellre att hon är pigg och glad än lat och trött. Hon blir trotts allt 23år efter årsskiftet. Men jag älskar lilla Dessan för den hon är! Min pigga fjantiga lilla häst <3
Som sagt var Dessan väldigt pigg i galoppen men när vi travade av började hon söka sig neråt. Duktiga häst!

Ska strax äta hemmalagad pizza med familla. Har satt igång 90210, fick andra säsongen av Ville och Emma i julklapp. Bästa serien ever!



Countdown :D





Jag gillar eBay!!

Den sidan har nästan allt och för det mesta är det billigt. Det var där jag har beställt mitt fodral och väska till iPaden. Var inne och kollade där nyss, fodralet finns fortfarande kvar men väskan hade tagit slut. Tur att jag har köpa dem!

Ska strax ta mig ner till stallet och så ska Dessan få ut och springa lite i skogen. Bäst att passa på innan det kommer snö och blir minusgrader. Då blir det halt och hästarna får styltor.. Not fun!!

Hittade en bild på fodralet men jag hann inte få tag på en bild på väskan innan den tog slut. Vad tycker ni?


Första inlägget på iPaden :D

Vilken underbar jul det har varit detta året!

Alla har varit glada både familj och släkt. Gör en själv glad och lycklig. Fast jag har ätit så mycket mat de här två dagarna att jag skulle kunna lägga mig i matkoma. Jag älskar julmat men två gånger om året räcker ;)
Firade julafton hos farmor och farfar med släkten på fars sida. Och firar juldagen hos mormor och morfar med släkten på mors sida. 
Julklapparna kanske inte är det viktigaste med julen, men jag fick allt jag önskade mig. Tror jag i alla fall?

Men mycket lek och skoj gör en trött så jag tror att jag ska sova snart. Kanske titta på någon film på iPaden. Big love till den produkt..!
Klickade hem ett fodral och väska till den så det skyddar. Lika bra att ha det och jag hittade grymt snygga. Jag kan säga att båda har med engelska flaggan att göra haha.. 
Ska ta mig en tur till Dessan imorgon. Mysa lite och ta en tur ut i skogen. Hon ska även få sin lilla julklapp. Jag har gjort en hel låda fullt med hästgodis. Gott tycker hon som fick provsmaka dem i förväg!!



iPad air!!!

Eftersom jag har fått denna snyggingen funderar jag skarpt på att börja blogga igen :D


Min presentation - 14 dagar till julafton.

Jag heter Siri Andersson.
 
Jag är snart 17år, fyller år i slutet av Januari. Jag bor hemma med mamma, pappa och min lillasyster Tuva. Vi har tre djur här hemma. Två kaniner och en katt, de kommer jag att berätta mer om i ett senare inlägg.
Sedan hyr jag en häst som heter Duchesse. Henne kommer ni snart också få veta mer om inom kort.
Jag går första året på gymnasiet barn och fritid linjen med ridsport som idrottsprofil. Mycket av min tid sätts i stallet, men så ofta jag kan umgås jag med mina vänner. Vi har inte så mycket läxor ÄN så jag hinner med båda två bra.
Annars på fritiden är jag scoutledare för en gäng barn. Älskar att skriva "böcker" och det har jag gjort ända sedan jag var liten.
Jag är väldigt glad av mig och gillar när människorna runt om mig är glada. Fast min humor är riktigt dålig, bara jag själv som tycker om den ;)
Kunde jag skriva upp saker jag gillar och inte gillar skulle det bli en lång lista. Så det får bli en annan gång.
 
Något mer de undrar över? Kommentera så svarar jag på det!
 
 
 
 

Jag vet inte vad jag ska göra med bloggen..

Men jag har sagt till mig själv att försöka en gång till. Det händer inget speciellt i mitt liv nu, det rullar på som vanligt :)

Det är snart jul så jag tänkte göra en lista jag ska skriva på bloggen de dagar som är kvar till julafton. För att få igång bloggen!

11. Presentation av mig
12. Mina djur
13. Min familj
14. Drömresa/vad jag skulle vilja bo
15. Hur jag tror min framtid ser ut
16. Mina rädslor
17. Hur mitt 2013 har varit
18. Jultraditioner jag har
19. Favorit musik
20. Kändiscrush
21. Favoritfoton genom året
22. Min och Dessans utveckling igenom året
23. Vad jag önskar mig i julklapp
24. Det bästa med julen!