Så besviken på mig själv just nu...

Fattar inte hur jag kunde göra så fel på något så viktigt. Skolan suger!!!

Berättar mer när jag kommer hem från cykelhajken! 

Längtar!!!



Dreams come true - stora nyheten!

Jag ska få se mina Youtubes idoler The Janoskians i September!
 
Och bäst av allt är att jag kommer ha världens bästa Emily med mig. Jag var gråtfärdig när jag såg att biljetterna var bokade och betalade. 
De kommer att ha konsert i Tyrolen i Stockholm, så jag och Emily åker flyg upp och stannar på ett hotell över natten, för att sedan flyga hem igen dagen efter.
Dags att spara? Jo tack jag vet. Men biljetten är redan betald och jag har nyss fått reda på att jag har sommarjobb i sommar. Både lite pengar till det här och Londonresan.
 
Tänk! Jag har följt de här Youtubes pranksters i över 2år, äntligen kommer drömmen bli sann och jag ska få se dem i verkligheten. 
 
Till er som inte vet vilka de är finns här några länkar till deras senaste videor:
http://www.youtube.com/watch?v=p4XDnY9Rx0g
http://www.youtube.com/watch?v=-TuVO4a3_AM
http://www.youtube.com/watch?v=RtwnNyyX5DI
 
Det här stod om konserten:
Nu är det dags! Grabbarna i The Janoskians – kända för att mixa sina Jackass-liknande stunts och pranks med grym musik – kommer tillbaka till Sverige efter fjolårets succé! Lördag den 13 september intar de Tyrol i Stockholm med sin ”Got Cake Tour", så räkna med ett ordnat kaos! 

Deras videos på YouTube har spelats över 100 miljoner gånger. För snart precis ett år sedan gjorde Janoskians debut i Sverige med sin turné #NotABoyBand. Detta resulterade direkt i en utsåld lokal och konserten fick flyttas till en större arena som också den sålde ut. Ordet fenomen kan i dessa unga killars fall användas utan att riskera devalveras. 
 
Snacka om att jag känner mig lyckligast på planeten just nu!!!
 
 
 
 
 
 
 

Ett lång inlägg kommer inom kort

Jag har något otroligt att berätta! Dreams come true :D

Idag fyller min blogg 2år! :D

 

Dagar att räkna ner till..

 38 dagar.. Till sommarlovet! :D
 
41 dagar.. Till jag rider Dessan till sommarbete. Jag bara gissar att det är den här dagen, men runt det här datumet kommer det bli. 
 
58 dagar.. Till mamma och pappa fyller år. Alltid ett datum jag ser fram emot och älskar att fira deras dag.
 
67 dagar.. Till jag åker till London!
 
87 dagar.. Till jag rider igång Dessan igen efter sommarbetet. Gissar att det är det här datumet, för det brukar det vara. 
 
Tror det här var alla datum hittills som jag kommer på, men det fylls alltid på med jämna mellanrum.

Bara tisdag, veckans tråkigaste dag..

Andra nationella är gjord, muntligt i Engelska. Jag har ett kvar i Svenska på torsdag. Sedan är det inte mer prov kvar den här veckan. Bara att ladda upp efter fler de andra veckorna fram till sommarlovet. Och vi har även fått reda på att vi ska ha matte varje dag, i två veckor. Bara för att ladda upp inför nationella i det ämnet. Suck! 
 
Sitter just nu på den sista lektionen för dagen och det är den segaste lektionen. Just för att vi slutar härefter. Det blir ju inte bättre av att att de håller på i 75min. 
Men men.. Ska upp till farmor och farfar en sväng härefter innan jag ska vidare till stallet. Ett dressyrpass på Dessan står på schemat. Just nu rider jag dressyr på novabettet och Dessan verkar gilla det. Hoppas det går lika bra idag?

Jag är inte i topppen men inte heller i botten..

Det är mycket nationella prov nu i Maj. Idag har jag skivit ett, har två till den här veckan och sedan förberedda ett till nästa vecka.
 
Sånt är livet, men det är bara att se framåt och längta till sommarlovet. Det är mycket annat med skolan också.. nästan lite för mycket tycker jag. Vi har bla. Karneval och klasskampen i slutet av månaden. Jag är sådan tråkmåns som tycker att jag hade klarat mig utan sånt.
På hästfronten funkar allt helt ok och det rullar på som vanligt. Dessan är piggare än vanligt i skogen måste jag säga, verkar som jag skriver det här varje gång. Hennes vårkänslor kanske aldrig tar slut? Vem vet?
 
Idag har jag inte gjort så mycket. Vi hade inte så många lektioner eftersom vi skrev nationellt prov 8.20-10.20. Sedan hade vi brännboll på idrotten vilket var skitkul. Jag börjar verkligen märka vilken bra gemenskap vi har i klassen. Mycket skratt, skrik och ett och annat svärord. 
På eftermiddagen hade vi bara klassråd och sista lektionen hade jag ridning. Fick en ny häst som jag aldrig ridit innan, Laxen hette han. Eller kallades för det. Jag var lite skepisk till han i början. Trodde han skulle vara jätteskumpig då han var väldigt grov och stor. Men både Laxens trav och galopp var mjuk och jag satt som klister i sadel. Jätteduktig på skänkelvikning var han också. Gillade den här hästen trotts hans enstaka bocksprång. Så länge jag sitter kvar i sadeln så är det lugnt ;)
 
Imorgon är det Dessans tur att få sig ett dressyrpass. Jag har inte ridit lektion på henne på två veckor så det här passet ser jag fram emot.