Snart! :D

Såret slutade blöda över natten :D

Nu tvättas det ofta och väntar på att det ska läka.
Det var tänkt att mamma och jag skulle ut och promenera en lång runda, men det regnar ganska mycket här så det blev inget med det.. Jag trodde aldrig att jag skulle säga det men naturen behövde detta regnet. Så jag är inte speciellt sur för att det regnar.
Men vi ska åka till Olofström och handla lite i alla fall.

Varm och kvav tisdag!

Började dagen med att jag skar mig på min trasiga lampa, så det vassa glaset skar ett litet sår i handleden. Inte långt alls men rätt djupt, i och med att det sitter en del blodåder där har det inte velat sluta blöda.. Men jag överlever! Tror jag i alla fall? ;)
Är jag glömsk och klumpig får jag nästan skylla mig själv, right?
 
Åkte med mamma, syrran, mormor, morfar, moster och kusin till Tingsryds marknad. Älskar sånt, men för mycket folk och denna värmen. Ingen bra kombination.. Fick med mig hem ett nytt iPhoneskal, födelsedagspresent till syrran och lite marknads godis.
 
Imorgon ska mamsen och jag beställa hem lite foton som jag ska sätta upp i mitt rum. Har ett litet project som jag nämnt innan. Virkat överkast, hylla till sminket, spegel och en ny papperskorg är det ända som är kvar. Sedan är mitt rum klart :D
 
BIlder på skalet jag köpte!
 
 
 
 
 
 
 

Usch, ibland kan katten vara då sjukt irriterande..

Klockan 9 tyckte hon att jag och syrran hade sovit för länge. Så hon ställde sig vid våra huvudkuddar och jamade tills mamma kom och tog väck henne.. Då kan jag säga att jag inte var glad..

Just nu är jag påväg hem till moster :)
Syrran ska leka med Lova och jag ska passa den minsta. Jag har saknat att vara barnvakt och tycktes det gått för lång tid sist. Jag tror att jag är där hela dagen.

Jag somnade trotts allt igår..

Fast inte för än halv 3.. Har inte kännt av det än, men det kommer väl ikväll?

Idag är det lite mulet. Perfekt att träna kaninerna, de har haft sommarlov i en månad eller något sånt. Börjar sakta fram så de får upp kondisen. Hoppar kanske inte högre än 10cm idag, bara så jag kan se omdet sitter i fortfarande.

Pappa ska på holjerocken ikväll så vi tjejer kan stanna hemma och ha en liten tjejkväll ;) Men innan dess ska mamma och jag ut och gå en runda, känner att jag behöver röra på kroppen lite.

Jag har en del planerade inlägg. Får bara se omjag hinner lägga ut dem i eftemiddag :)

Inte alls trött..

Så det blir nog en "uppesittarkväll" för min del. Jag kommer nog vara trött imorgon men det är smällar man får ta ;)
Ska kolla igenom alla bloggar jag följer och se ett avsnitt av True Blood, sen får vi se.
 
Jag har haft en underbar lugn dag idag med många nära och kära. Sånt borde man göra oftare!
Hoppas dock att jag får lite mer att göra imorgon då jag funkar som bäst. Har lite planerat men det ingår i vardagen. Ska försöka hålla bloggen uppdaterad så bra jag kan :)

@ mosters place :D

Släkten på mors sida är samlad och även mammas kusin är här med sin man och lilla Gustav. Säger ett ord, sockersöt!
Har ätit jättegod middag. Kyckling är bland det bästa jag vet. Och ska snart få äta blåbärspaj, det är det bästa jag vet! ;)

Annars har jag inte gjort så mycket idag och kommer nog inte göra det heller. Var med mamma och handlade imorse dock :)

Nu säger jag godnatt!

Lägger mig och läser en sjukt bra bok, repris! Vet inte hur många gånger jag har läst Fallen ängel serien. Becca Fitzpatrick skriver perfekt och jag älskar alla hennes böcker. Önskar att jag kunde bli så bra som hon ;)

Del 2, enjoy! :)

 

Bild bomb del 1

 

Thursday!

Fick sova ut idag, skönt..
Tagit in alla mina grejer från husvagnen och packat upp det mesta. Har lite kvar men känner att jag inte orkar mer idag. Får ta resten imorgon.. Eller nästa dag igen ;) Ingen stress, det är fortfarande sommarlov!
 
Kände för att fota lite i eftermiddag så jag tog med kameran och cyklade först ner till Cleos hage för att möta upp Jennie där. Knäppte lite foton på Cleo och de andra valackerna. Sen cyklade vi vidare till Dessans hage och hälsade på henne lite. Sommartjock är hon allt! Om en vecka rider jag igång henne. Taggad till 1000 :D
Kändes skönt att träffa henne igen! Jag är van vid att se Dessan flera dagar i vecka. Så under sommaren är det svårt. Men idag så + motion på köpet ;)
 
Det kommer snart upp en bildbomb, måste bara fixa bilderna lite. Ska även försöka lägga in bilder från Västkusten i helgen.

On my way home!

Jag har inte haft internet de senaste 2 dagarna och internet på telefonen har varit kasst på campingen.. Därför ingen bloggning..

Jag ville bara säga att jag är påväg hem till Blekinge, eller har åkt för ett par timmar sedan. Vi stannade till vid donken och jag är mätt och belåten.
Jag är så glad att vi har en skärm i bilen så nu ska jag titta på Supernatural.

Hörs när jag är hemma :)

Lite nytt inför skolstarten..

Eller tja, egentligen vill jag bara ha väskorna och plånboken. Men jag skyller på att jag vill förnya mig till skolan börjar ;)
 
 

Tänkte bara visa hur det nya tränset jag köpte till Dessan ser ut :)

 

Jag har det så bra här på Västkusten :D

Vädret är underbart varje dag! Inte en enda dag var varit dåligt. Men idag har det varit lite extra varmt, jag gillar det dock men min kropp tog stryk av det.. Jag klagar inte! Jag älskar värmen. Men kroppen blir trött och blir slö..
 
Idag har min kära morbror med familj åkt hem efter att ha spenderat nästan en hel vecka här på campingen. Jag och min familj stannar här några dagar till :)
 
Är det lite svalare imorgon åker vi nog och hittar på något, vart får ni se sen. 
Nu ska jag släcka ner bloggen och kolla på "Flickan från ovan", väldigt sorglig och gripande film men jag ville ändå se den.
 
Jag har några tidsinställda inlägg som kommer under förmiddagen.

Aktiv dag, SHOPPING!

Lyckades få med familjen till det närmaste shoppingcenter. Nu får jag se till att följa med på allt de vill!
Jag hittade inget i klädväg idag, men handlade en hel del till rummet och lite till Dessan :D
Det ligger dock nerpackat men jag kan skriva vad jag köpte.. och så fotar jag det när jag kommer hem. Fair deal?
 
På hööks
Träns
Handskar
Putssvampar
Usa strumpor till syrran
 
I en inredningsaffär
En koffert med ett citat och engelska flaggan på
Kudde med citat och engelska flaggan på
 
Mamma och pappa var så underbara idag, så av mamma fick jag ett par puma löparbyxor och pappa köpte en bok och en ljuslykta som jag hänger på väggen med ett vackert citat på :D Tack!
 
Till er som inte vet ska mitt rum gå i engelska flaggan och vintage tema :)

Vad jag köpte i Ullared :D

1 vinrött schabrak 
Flugmedel
Dressyrspö
Rotborste
Ridtröja
Jeansridbyxor (mamma betalade)
 
2 T-shirts
Big t-shirt som jag ska när jag sover
2 par converse strumpor
 
Bok "50 nyanser av mörker"
Breaking Dawn Part 2 ( måste ju ha sista delen, samling!)
Mascara
2st sminkborstar
Ögonfransböjare
3 påsar bilar ;)
 
2st vintage krukor
Doftljus (melon)
Ljuslykta "Carpe Diem"
 
 
Kudde 
Filt "engelska flaggan" :D
 

Husvagns semester är bland det bästa som finns!

Fullspäckade dagar och mysiga kvällar :)
 
Idag har vi varit på Nordens Ark nästan hela dagen. Det är en djurpark för utrotningshotade djur. Mycket trevligt och bra miljö för att vara djurparker. Och djuren hade STORA inhägnader så det tog flera timmar att gå runt allt. 
Syrran var med på ett dagläger som kallades "Expedition vildast" och hon fick bla mata de stora kattdjuren. 
Något jag reagerade starkt på var att Amurleopard finns det bara 30st kvar vilda i världen... Så synd och grymt! Dem, snöleoparder och Tigern var mina favoriter. Ja en 16åring kan ha det ;)
 
På kvällen var hela familjen och morbror med familj nere vid bryggan och fiskade krabbor. Riktigt kul men usch vad äckliga krabbor är.
 
Nu ska jag dra igång ett avsnitt av Teen Wolf innan jag går och lägger mig :)

Mina svar från frågestunden på hästfronten :)

Varför blev det just Dessan? 
Oj det var en svår fråga! Jag hade ridit henne i något år innan jag började hyra henne. Men jag tror det började när Almina försvann. Jag var riktigt deprimerad, och Dessan fanns där. När jag kom in i stallet var det hennes huvud och gnäggande jag mötes av först. 
Jag satt ofta inne i hennes box och bara pratade med henne. Ett halv år senare blev Dessan ledig och jag började hyra henne. Men varför det blev henne är nog svaret att Dessan hjälpte mig igenom den perioden jag hade som svårast :)
 
När du till slut slutar rida Dessan tänker du fortsätta då eller lägga av, vilken häst "drömmer du om" då? Jag vet inte om svaret jag säger nu kommer vara densamma när det väl händer. Men jag tror inte jag fortsätter rida efter Dessan. Men jag hoppas jag kommer ha en många år till!
 
Favoritfärg på häst? (fux, svart, skäck osv)
Jag gilar alla färger. Men min favoritfärg på häst måste vara alla sortes skimmlar. Och det säger jag inte bara för Dessan är skimmel, det har alltid varit så.
 
Favorit märke? (HV Polo, JW osv) 
Har inget. Kollar bara på utseende och kvaliten!
 
Drömhästen? (Temperament,utseende, och så vidare) 
Har ingen här heller.
 
Vad är det bästa med Dessan?
Åh att hon är som en person. Hon har sina dåliga dagar och då försöker vi lösa det på bästa sätt. Och när hon har sina bra dagar så är hon den bästa vännen jag någonsin kan ha.
Dessan försöker verkligen i alla lägen, viker inte undan för något. Gör det bästa ur situationen :) 
 
Varför just henne? 
Skrev det på första frågan, läst där :D
 
Vilken färg tycker du hon passar i bäst? 
Alla nyanser av rött!
 
Vad är du för någonstans om 20 år, håller du på med hästar och hur långt har du isf kommit? 
Jag kommer inte vara någon tävlingsryttare det vet jag. Men jag hoppas att jag bor på en gård med några hästar som går och betar i hagen bredvid <3

Högsta du hoppat med Dessan? 
Jag har hoppat 105cm med henne.
 
Har du startat dressyr med Dessan? 
Ja fast bara Pay and Ride. Då red jag LC:1 och LB:1 programmen.

 
 
 

Min vecka i bilder!

 

En fullspäckad helg..

Jag har varit i Ullared och shoppat loss :D
Har även legat efter med sömnen en del så har sovit in det. Nu är jag redo att sätta igång bloggen igen!

Just nu sitter jag i husvagnen med familjen i Johannesvik och ska vara här ett antal dagar.
Jag kommer att lägga upp bilder på allt jag har köpt imorgon för då får jag internet till datorn. Jag ska nog gå och lägga mig, det finns så mycket att göra på dagarna. Så när solen går ner blir man så trött..

hemma igen :)

Jag har duschat och gjort mina sysslor. Till lunch idag blir det fläskpannkaka, jag och syrran kommer att dela den med Emily som kommer alldeles strax. Hon stannar i eftermiddag, vill snacka en del med henne innan jag åker på lördag. Vet inte vad vi ska göra riktigt, växlar vädret om så sticker vi nog och badar. Annars tittar vi kanske på film? Har hon inte sett Trisan och Isolde ska jag tvinga henne att göra det. Det är den bästa filmen som någonsin gjorts!
Mycket bättre än Sagan om ringen och den är svår att slå ;)

Ikväll ska jag packa och städa kaninburen. Hinner inte så mycket imorgon då jag ska till Tosselilla med Aktiv sommar grupperna, och vi lär vara där hela dagen.

Sista kvällen på Torsö..

Det känns lite tråkigt, då jag trivs så sjukt bra här. Men jag ska snart åka och träffa Sinja i Malmö igen har jag bestämt ;)

Vi ska titta på The Host ikväll och prata det sista vi har att säga till varandra. Jag åker redan sju imorgon bitti.

Jag uppdaterar mer när jag kommer hem imorgon, nu vill jag umgås med Sinja :D

Jag lever livet här på Torsö..

Och inte nog med det! Jag ska stanna här i två nätter istället för en :D
Jag ska upp tidigt på torsdag och följa med dem till Jämshög där farfar väntar och skjutsar hem mig.

Tyvärr är det såhär att när Sinja och jag satt med frågorna så raderades våra svar när vi skulle publicera inlägget. Hinner vi inte göra om det imorgon, så kommer ni få mina svar till helgen eller nästa vecka. Jag skickar isåfall frågorna ni ställde till Sinja så kommer hennes svar upp förhoppningsvis nästa vecka med.
Så himla tråkigt, då var satt en lång stund och bara skrev svaren. Och nu är de borta..

Aja.. Nu ska jag sova. Jag har en dag här imorgon också :)

On my way to Torsö...

Kommer att ha det så sjukt kul med Sinja och hennes familj!
Jag ska se om vi hinner svara på frågorna ikväll eller imorgon. Men hästfrågorna kommer jag svara på vid ett annat tillfälle.
Känner att det bli bäst så :)

Bara för att jag är så sjuk taggad :D

Helgen har varit underbar och jag riktigt njuter av sommaren..

Jag var hos Elin igår och kollade på deras alpackor som går och betar där över sommaren. Så söta! Tror aldrig jag har sett gulligare.
Sen bakade vi blåbärsmuffins som vi tog med oss ner till sjön. Och gissa vem som gick på bete mitt över sjön, om inte Dessan. Så vi gick dit och hälsade på henne! Hon var so go som kom direkt fram till mig när jag ropade. Hon minns mig än ;)

Idag har jag varit nere vid Södersjön med syrran, min underbara moster och kusiner ett par timmar i eftermiddag. Solat och doppade mig även fast jag tyckte det var SÅ kallt i vattnet. Badkruka till 1000 här!

Nu ska jag gå in och börja packa. Åker till Torsö för att träffa Sinja :D
Stannar till onsdag kväll! Det var så länge sedan vi träffades, ca ett halvår sedan..

Hjälp familjen att tvätta husvagnen under förmiddagen :)

Nu är jag påväg till bästa Elin för lite kvalitets tid med henne innan jag åker på semester.
Vi cyklar nog ner till sjön för att bada och sola :)

Mjällby halsduken på..

Mjällby spelar mot Öster så jag, pappa och annat trevligt sällskap åker dit för att kolla.

I don`t hate you. I`m just diseppointed you turn into Everything you said you´d never be.

Uppe tidigt idag, men så är det.
Ska göra mina sysslor nu på förmiddagen. Sen vid tolv kommer mamma och hämtar mig och syrran. Hon släpper av oss i Olofström för vi ska äta middag där, pizza tror jag det blir :)
 
När vi är klara går vi upp till farmor och farfar och stannar där tills mamma slutat jobbet.

Detta hade underbara mamma med sig hem till mig idag :D

2st cream eyeshadow och torrshampo !

Nu ut i solen medan den fortfarande tar :)

Torsdag, snart helg :D

Eller tja, eftersom det är sommarlov så har jag helg i princip varje dag. Men en riktig helg för mig är när mamma och pappa också är lediga.

Jag var lite extra lat imorse, men nu är jag klar med mina sysslor. Disken är undanplockad, maten lagad och övervåningen har jag dammsugat.
Snart kommer Tuvas kompis hit och ska leka. Då passar jag med på att ta det lugnt. Tror jag ska sitta och skriva lite på "boken" i väntan på att mamma ska komma hem. Är solen framme då så ska vi sola. Det var ett tag sen jag gjorde det! :)

Dagen var verkligen lyckad!

Mamma och pappa gillade överraskningen och presenterna. Men alla förberedelse kör slut på mig, energin tog slut redan vid 4..

Kvällen har spenderats med resten av familjen och thaimat. Gott!!

Jag ska strax borsta mina tänder och krypa ner. Kanske somna till The Eagle, den filmen är så sjukt bra :D

Tårtan är framme :D

Nu är det bara mamma och pappa vi väntar på ;) <3

Snart klar..

Med mamma och pappas överraskning. Det är bara jordgubbstårtan som fattas, den står och stelnar i matkällaren :D

1 vecka kvar :D

Bilder från fotodagen!

 

Martes!

Sysslorna är klara och pytt i pannan står i ugnen. Jag får prova på under 10 dagar hur mamma och pappa har det varje dag. Och nu förstår jag hur mycket de gör för att allt ska vara rent och snyggt :) Aldrig mer ska jag klaga!

I eftermiddag funderar jag och syrran på att gå ner till sjön för att fota. Det är ganska mulet så det är perfekt väder för att fota. Om både kameran och blogg.se vill sammarbeta med mig idag, så kommer bilder upp ikväll!



Ska försöka nana snart :)

Men jag var och spände tandställningen idag så jag har j*vla ont i munnen.. Ursäkta svordomen! Jag har riktigt ont.. Så jag tror inte jag kommer somna på ett tag.
Jag går och borsta tänderna i alla fall och tar på mig en mysig pyjamas :)
Är rätt sugen på att titta på En Riddares Historia, kanske kan somna till den?

Här är en bild på mig, syrran och kusinerna tagen förra helgen <3

Det började molna upp..

Så det en mysdag inne med fika och titta på Den otroliga vandringen. Älskar dem filmerna lika mycket nu som då :)

monday and I'm in love :)

Det händer inget speciellt denna veckan, men jag ska försöka hålla igång bloggen så gott jag kan. Jag och syrran har hand om hushållet och ska hitta på något kul på eftermiddagarna. Idag tänkte vi cykla ner till Slagesnäs sjön om vädret tillåter. Fika lite och sånt :)

Men först ska vi jobba lite här hemma. Senare i eftermiddag ska jag med mamma till Sölvesborg för att spänna tandställningen. Mindre kul! :/