Alarmet är ställt på 6.30 imorgon bitti..

Så jag tror jag ska gå och lägga mig. Läsa någon bra bok kanske? Första dagen på jobbet imorgon. Ska vara där 8.00. Jag har redan sån förbannande jobbångest. Jag har verkligen ingen lust att jobba i två veckor. Jag fick ju inte heller det jobbet jag hoppades på, men det här funkar också. Jag får se pengarna framför sig!
Och så fort jag slutat jobbet åker jag vidare till London. Bara en natt emellan.
 
Var och hälsade på Dessan på betet idag. Blev lite nojig efter det hemska åskvädret igår. Men alla hästarna hade det toppen bra. Lite mycket flugor bara. Jag tyckte det var jätteroligt att se Dessan igen. Hon däremot var inte direkt intresserad av mig. Bara när jag hade morötter ;)
 
Här är några bilder jag och mamma tog:
 
 

Fotodag med syrran!

Jag var ute i eftermiddag och fotograferade syrran lite. Har saknat det sjukt mycket! Men i sommar ska jag ut och fota människor och natur mer :)
 
Här är några foton som jag tyckte blev bra:
 
 

Jag längtar så sjukt mycket till London!!

Mina tänder värker. Jag var och spände tandställningen igår och tandläkaren både lade ny tråd och satte gummiband i käften på mig. Det är så obehagligt och gör svinont! Tur att det finns alvedon ;)
På måndag börjar jobbet.. tråkigt.. Tack och lov för lön! 
Men hade egentligen velat åka till London nu, hade behövt det. Glömma bort Sverige lite och andas ny lust. 17 dagar kvar! Inte många dagar, men det går så segt :(

Äntligen verkar blogg.se och videofyme samarbeta tillsammans..

Min blogg har varit helt kaos den här veckan. Någon mer än jag som varit med om det?
 
Mitt liv rullar på som vanligt. Så skönt att ha sommarlov! Hade gärna velat träffa lite kompisar men de jobbar.. Jag börjar inte jobba för än måndag om en vecka och 2 veckor framåt. 
Men för att få liten extra slant till London sköter jag hushållet förra veckan och veckan som kommer. 
 
Äntligen har utmaninsvideorna kommit upp. Vad tycker ni? Om allt funkar så kommer lite bloopers upp och även en Janoskians video upp den här veckan där vi svarar på frågor om vad vi tycker om killarna i Janoskians. Låter det bra?

Min lördag med Dessan! ❤️

Kortfattat video om min lördag med fina Dessan..

Utmaningar med Emily BONUS! Innuendo Bingo

Utmaningar med Emily del 3 - 3 in 1 Challenge

Jag vet inte vad som har hänt med videofyme..

Jag har laddat upp två utmaningsvideor och även en om Dessan. Men den vill inte dela med min blogg. Eller jo det står att den har gjort det men inget är uppe på bloggen. Vi får hålla tummarna!

Fredagen den 13onde men också sommarlov!!

Jag trodde jag skulle ha bra uppdatering den här veckan. Men det har varit så mycket med skolan och allt inför avslutningen.

Men nu är det sommarlov! Och jag har överlevt första året på gymnasiet. Ett kapitel är klart och nästa ska skrivas. Till hösten är jag inte minst på skolan längre. 
Hur har jag firat min första dag på sommarlovet? Ingenting faktiskt. Jag har bakat kladdkaka, städat hos marsvinen och hängt upp tvätt. Inget mer! Jag är så lat.

Jag lovade ju er att berätta hur dressyrträningen gick i tisdags. Vi red ute i paddocken för första gången på terminen. Då blir alltid hästarna lite tittigare och Dessan hoppade till ett par gånger. Men hon var faktiskt väldigt fin och kunde slappna av i traven tillslut. Jag fick jobba med att få ut hennes bakdel mycket bara för hon har en tendens att bli som en banan.
Men jag var riktigt nöjd över vår sista dressyrträning för den här terminen!
Dessan ska ut båda dagarna i skogen i helgen och på torsdag rider jag henne till Kyrkhult. Sedan har hon sommarlov till början av Augusti. Definitivt välförtjänst!

Hur ser min helg och mitt sommarlov ut de närmaste veckorna? Min helg spenderar jag mest i stallet. Jag har min sista stalltjänst imorgon och ska rida båda dagarna. På söndag kväll ska jag hem till Martina och få healing. Det behöver verkligen jag efter några stressiga månader. Känner att jag behöver få ut mig all onödig energi!
De närmsta veckorna ska jag bara ta det lugnt eller jobba. Först jobbar jag 2 veckor hemma med hushållsarbeten mm för att få en liten extra slant till Londonresan. Efter det jobbar jag i 2 veckor som typ ungdomsledare på Aktiv Sommar. Inte direkt det jobbet jag absolut ville ha. Det var dagis eller fritids jag hade trivts bäst på men Aktiv Sommar funkar också :)

Det var nog allt jag hade för mig idag. Eller jo, en av de utmaningarna jag gjorde med Emily förra helgen kommer upp på bloggen under kvällen. En är klar och jag håller på för fullt med de andra.







Sitter i morgonvärmen och väntar på bussen..

Vi ska ha teori i stallet, tror vi skulle fika och ha någon frågesport.

Idag är jag seg som ett as. Hade inte mamma väkt mig imorse hade jag försovit mig. Sedan visste jag inte riktigt vad jag skulle packa. Hjärnsläpp! Men jag tror jag fick ner allt. 
Idag taggat jag sista dressyrträningen ikväll innan betet, hoppas verkligen det går lika bra dom förra gången. Ett bra avslut på terminen skulle sitta fint.

Förresten igår så fick jag Dessan när vi red ut. Solen stod nästan som högst och värmen bara steg. Men hon gjorde sitt bästa att hänga med hästarna framför. Det blev mycket trav och lite galopp och skritt. Men hon fick göra allt kravlöst på halvlånga tyglar. 

Ikväll eller imorgon ska jag försöka sätta ihop utmanings videorna. Det är några stycken så jag kommer att dela upp dem i helgen och några kommer nästa vecka :)

Trötta Dessan efter ett svettigt pass i skogen i söndags.















Idag är jag riktigt grinig..

Trött som en gnu, hade svårt för att somna inatt och sedan tidig skola dagen efter. Jag har också nackspärr. Ingen bra början på en måndag för mig!
 
En lång dag känns det som. Förlåt för jag verkar tycka synd om mig själv men det är sista veckan i skolan och jag vet att det kommer gå så sjukt segt..
Det är avslutning på ridningen med skolan. Jag tror vi ska rida ut i skogen, men jag vet inte vilken häst jag har. Det var ett tag sedan jag red med skolan.
Efter det ska jag hem till farmor och farfar för att göra mig iording lite snabbt för att sedan åka vidare till en klasskamrat och så ska vi grilla där hela kvällen.
Ingen rast och ingen ro men det är inte långt kvar av skolan. Skolan slutar på torsdag och det taggar nog alla eleverna på skolan till. Sommarlov 2014! :D

Sitter i soffan hos mormor och morfar..

Mamma och syrran är här också. Det är en tradition vi har att vara här under helgen då pappa är på Sweden Rock. 
 
Det är så mysigt att vara härute i Gränum. Jag kan inte påstå att det är tystare här för i Kyrkhult är det lika dött. Men jag gillar att vara här!
Jag har inga direkt planer vad jag ska göra mer idag eller vad jag har gjort. Solat lite har jag hunnit göra, annars har jag bara läst och skrivit. Vi ska snart äta mat, mamma som lagar. Då är det alltid gott!
 
Jag stannar här till imorgon medan mamma och syrran åker hem på söndag. Men jag ska till Emily imorgon och sover över där. Vi ska göra ett par nya utmaningar som kommer läggas upp här på bloggen. Jag kan ge er en ledtråd på att munnen kommer ta stryk. Starkt!!!
Annars tror jag att vi ska grilla lite och titta på film. En vanlig filmkväll som vi brukar ha. Det var ett tag sedan vi sågs så det ska bli kul :D
 
På söndag åker jag med Emily till Olofström. Hon ska på dansträning tror jag så hon släpper av mig i stallet. Ska ut en tur på Dessan och Elin följer med. Hon ska låna Ricaruso så det blir nog en längre runda. Är det bara uppehåll med vädret så blir det asbra.
 
 

Ögonbrynen fixade, stallet nästa!

Fy f*n vad ont det gjorde den här gången. Men det hade blivit missförstånd så hon trodde att den före mig var jag så det blev ganska försenat. Gjorde inte mig något men hon verkade riktigt stressad. Men jag är riktigt nöjd, och det är väl det viktigaste? Att kunden är nöjd :)
Nu ska jag vidare till stallet för den efterlängtade dressyrträningen med Dessan!

Äntligen fick jag en sovmorgon på en tisdag..

De som går naturvetenskap är i Göteborg så vi var bara två i ridgruppen. Karoline tyckte det var onödigt så vi fick sovmorgon istället. Uppskattade verkligen den extra sömnen! Tack!

Idag händer lite mer än vad det brukar. Jag har som sagt en redovisning om sociala medier om ett par timmar. Inget direkt jag ser fram emot men skönt att ha det gjort.
Ikväll är det dressyrträning för mig och Dessan. Nästsista träningen innan sommarbetet och nu ska allt sitta.
Men innan dess så ska jag hinna fixa ögonbrynen. Måste ju vara fin inför sommarlovet ;)

Nu drar bloggen igång igen!

Lite segt dock för det händer inte så mycket. Jag har 2 veckor kvar i skolan sedan är det sommarlov. Efter det kommer jag ha en massa att uppdatera! Men jag ska göra mitt bästa tills dess.
 
Vad har hänt? Inte så mycket. På skolfronten är det lite till och från. Jag gjorde mitt sista nationella idag och det var muntliga i matte. Imorgon har jag en lång redovisning med Frida och Moa inför halvklass och på onsdag har jag förhörsprov i Pedagogiskt ledarskap för att se om vi lyssnat på lektionerna? ;)
Annars se veckan jättebra ut. Jag är ledig torsdag och fredag är en röd dag så det blir långhelg igen. Nyss så var det Kristi Himmelsfärds helgen men jag klagar inte.
Dock är jag så otroligt besviken på läraren som hade rättat min nationella uppsats i svenska. Jag fick ett F på den pga att jag hade skrivit för lite ord. Hon påstod att jag hade typ skrivit 200 och minimum var 280. Så jag satte mig ner och räknade dem och jag fick det till 396 ord. Så hon ändrade det till ett E. Fortfarande grymt besviken både på henne och mig själv. Ett E är inte bra för mig i Svenska. Antingen så gjorde jag dåligt ifrån mig eller kanske hon har missat något mer? Skitsamma bara grymt besviken..
 
På hästfronten rullar allt på som vanligt. Dressyren går faktiskt riktigt bra, bara lite segt pga värmen. På helgerna lufsar jag och Dessan ute i skogen med trevligt sällskap. Tänk att jag har hyrt den där underbara hästen i 3år! Helt sjukt vad tiden går fort. Den 19 Juni rider jag ner henne till Kyrkhult med resten av ridskolehästarna dår hon går på sommarbete till början av Augusti. Kommer sakna Dessan väldigt mycket men det förtjänar hon! Så underbart duktig hon har varit den här vårterminen.
 
Djuren här hemma har det toppenbra. Plexus och Caspian har fått börja vara ute i vår stora bur och beta i några timmar åt gången. Nu när värmen har kommit och solen är framme tycker de det är underbart. De får ju inte vara ute om det ärför kallt. Men nu i sommar kan de springa i vår stora gamla kaninbur.
Tess och Pärlan är inte så unga längre. Eller i alla fall inte Tess. Hon blir 6½år i sommar och Pärlan fyller 5år om några veckor. Men de ligger och solar och har det bra. Tog ut och hoppade lite med dem, dock inte länge pga att det är så varmt. Pärlan är inte så förtjust i det men Tess gillar det fortfarande. 
Jag hann även städa alla djurens burar så nu är det rent och snyggt. 
 
Nu har ni fått en liten inblick på hur jag har det i min vardag just nu :)