Vaken av en anledning ;)

Jo för varje fredag har vi sovmorgon till 10. Då kan jag passa på att vara uppe extra länge. Nej men jag har faktiskt bäddat ner mig i sängen, ska bara kolla lite grejer på iPaden innan jag somnar.

Jag blev otroligt nöjd med mina ögonbryn. Blev precis som jag ville ha dem!
Jag hoppade över den långa powerwalk rundan som jag brukar gå på torsdagar för jag hade varit i Olofström så länge. Istället körde jag lite olika styrke intevaller i 30min och det känns i knä och lår nu efter.
Slutade kvällen med att lägga mig några minuter på spikmattan och bara försökte slappna av efter en ganska intensiv dag.



Sovit en timme hos farmor och farfar :D

Ska snart åka ner till byn och uträtta lite ärenden. Ska fixa ögonbrynen, köpa kaninmat och ta ut pengar tills lördag. 

Vi slutade redan kvart i tolv idag så jag tyckte inte det var någon mening att åka hem när jag ändå skulle vara i salongen klockan 15. Så jag gick upp till farmor och farfar ett par timmar. Somnade till och med så nu är jag utvilad ;)
Ska packa lite kväll för det är bara 2 dagar kvar tills jag åker till Göteborg med familjen. Längtar så! 
Jag ska gå lite på mässan också men jag har faktiskt knappt ingenting uppskrivet till Dessan. Det ända jag ska kolla efter är hästgodis och ett Nova bett. Men det kommer nog alltid blir mer än vad jag tänkt mig om jag känner mig själv rätt ;)

Någon mer än mig som tycker ni har det här haha?


Tisdag.. segaste dagen i veckan!!

Alla långa lektioner har vi denna dagen och knappt inga raster! 
 
Men något jag ser fram emot varje tisdag är att efter skolan väntar Dessan på mig i stallet. Eftersom jag inte hoppar längre så blir det dressyrträning varje gång. Och det klagar jag inte alls på, för sedan jag bara började rida dressyr har både mitt knä blivit bättre och så har det gått bättre i dressyren för oss båda.
Kanske ni ser oss på någon dressyrklubbtävling snart ;)
 
I alla fall så har Dessan haft riktiga vårkänslor i helgen. Hon har varit så pigg och glad ute i skogen. Vi galopperade ute för första gången detta året vilket vi båda tyckte var superkul. Dessan har också börjat tjocka till sig lite. Jag har fått uppfattning om att hon varit lite tunn i kroppen och seg/tjurig till humöret.
Så jag ser fram emot att se hur den här dressyrträningen går.
 
 

Äntligen!

Någon som kan gissa vart jag ska i sommar?
 
Jo jag ska till England med familjen någongång i Juli :D
 
 
Vi kommer bo i utkanten av London i ett samhälle som är så stort som Malmö. Minns inte riktigt vad det hette. Och så tar vi tunnelbanan in till London varje dag. 
Åh jag är så glad och taggad! Tänk en hel vecka i mitt favoritland. I can´t belive it!
Det finns så mycket vi har planerat, eller jag har planerat. Shopping är ett måste, sedan har mamma och jag sagt att vi ska på Afternoon Tea en gång i alla fall. Se London Bridge och Big Ben är en dröm, och åka sån där röd buss hade jag gärna velat göra.
Jag hoppas verkligen att jag får sommarjobb innan dess också, men jag kommer spara under våren också. Så fort jag har varit i Göteborg så ska jag leva som en mus alla månader tills vi åker.
 
 
Längtar så!!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

sportlov och det känns underbart..

Jag hinner med ganska mycket även fast jag är ganska lat.
 
Jag försöker att inte sova allt för länge då mamma börjar jobba halv två på eftermiddagen till 11 på kvällen. Jag vill hinna vara med henne lite innan hon åker.
Motionen går lite sämre på lovet eftersom jag inte har hästarna igår. Igår promenerade jag 3,3km i högt tempo, men idag blev det inget. Jag följde med min moster till Olofström och var med Mattis på lekplatsen medan resten var i ishallen och åkte skridskor. Vi gick inom biblan också och lånade lite böcker och fikade på Kickis. Mums!
 
Jag har blivit så beroende av tv-serier den senaste tiden så det är vad jag tittar på om kvällarna. Som alltid är One Tree Hill den bästa och kommer nog alltid vara det. Kan plöja igenom alla säsongerna flera gånger om utan att tröttna. Sedan har ju vi Supernatural, 90210, Teen Wolf, The Vampire Diaries m.m. 
Sedan verkar den nya serien som kommit ut Star-Crossed vara intressant. Den kom ut igår på en kanal jag inte har, men jag ska se om det går att hitta någonstans :)
 
Åh den här skulle jag lugnt vilja ha! Alla One Tree Hill säsongerna. Finns på cdon.com för 589:-

Time for some powerwalk!

Ingen ridning den här veckan eftersom det är lov, så vi kör promenader istället. Brb!

Precis varit en runda i stallet..

Det regnade som tusan när jag kom ut. Som tur var blev det uppehåll när vi red ut. Det blev ingen lång runda för det var så lerigt i skogen. Men lite skritt och trav runt gula huset funkade bra och jag tror Dessan var nöjd efter trotts vädret. Mamma, syrran och kusin Mattis kom dit en stund så de pysslade lite med Dessan medan jag lämnade utrustningen. Jag måste bara säga att Tuva har blivit så trygg med Dessan sedan hon först började vara i stallet ibland. Idag gick hon helt själv och höll Dessan ut till hagen medan jag gick med Lisa bakom. Stolt storasyster! 

Nu vidare till affären för att köpa lite lördagsgodis ;)

Huvudvärk i hela skallen..

Men jag ska klara mig igenom Alla Hjärtans Dag och inte stanna hemma. 

Skönt med sovmorgon till 10. Det har vi varje fredag. Efter den här dagen så väntar en vecka sportlov. 
Denna Alla hjärtans dag firar jag med min älskade familj <3



Snart bara två veckor kvar :D



Jag har legat i med träningen..

Och haft en aktiv vecka. Stolt tjej som vill ha bättre kondition!

Dock så gillar jag inte att spring/jogga så det gör jag inte så ofta. 
Men såhär har min vecka sett ut träningsmässigt.

Måndag: idrott med skolan (styrkeintervaller), ridning på eftermiddagen.

Tisdag: dressyrpass med Dessan.

Onsdag: promenad med mamma och hennes jobbarkompisar ca 5km. 

Torsdag (idag): Powerwalk 7-8km.

Imorgon är det tänkt att mamma och jag ska ut och gå en liten runda. Inte så långt utan så kroppen får koppla av också. På lördag ska Dessan ut i skogen en sväng. På söndag blir det antingen ett ridas till, powerwalk eller jogging. Får se vilket jag hinner och känner för :)

Det börjar närma sig ;)





Nu känner jag mig redo att blogga igen :)

Vad tycker ni om den nya designen?

Jag har haft det lite tufft med Dessan ett tag. Men idag gick det över förväntan. Jag red med Alva och Lisa. Man fick skritta ute och trava och galoppera inne för det var så halt inne i skogen. 
Det var roligt att rida igenom Dessan utan att någon fanns där och berättade vad jag skulle göra. Fick testa mig fram lite själv :)
Jag gjorde mycket volter och koncentrerade mig på att få Dessan lugn istället för formen. Nu när det börjar töa är Dessan så sjukt pigg. Men idag gick det helt okej. Övade även på övergångar mellan skritt och galopp för jag vet att det är Dessans svaga sidor, att varva ner. Men innan jag travade av fick Dessan galoppera i sin egen takt på långsidorna vilket uppskattades. 

Igår var jag och Moa hemma hos Frida på Taco och filmkväll. Superkul hade vi! Vi tittade på She's the man, den filmen tröttnar jag aldrig på ;)
Vi tänkte se på Magic Mike också men det orkade vi inte med och började prata istället.