Nya låt att lyssna sönder?

Asså den här låten är så fantastiskt bra. 
Vet ni vem Ariana Grande är? Hon släppte sin nya låt Problem för någon dag sedan och jag kan inte sluta lyssna på den. Det kommer sluta med att jag lyssnar på den tills jag tröttnar på den. 
 
Här är en länk där hon sjunger sången LIVE, annars finns låten på Spotify.
http://www.youtube.com/watch?v=BMTW1LPW0vM
 
 
 

Knäpptyst i skolan..

Men jag tror det beror på att de flesta klasserna redan har börjat. Vi ska inte ha lektion för än 8.45! Alltid något :)
 
Det är Valborg idag men jag ska bara vara hemma och ta det lugnt. Imorgon stiger jag upp tidigt och åker med mamma och pappa till Växjö för vi ska springa Växjöloppet. Mamma och jag springer 4.7km och pappa 10km. Jag är ingen person som gillar att springa, i själva verket hatar jag det. Men det kan vara kul att göra något sånt här ibland. Sprang det loppet med pappa för 2-3år sedan? 
 
Idag ska marsvinens bur storstädas och Caspian och Plexus ska få bada för första gången. De ska få sådant medel som dödar bakterier. Vi ska ta det på dem idag eftersom de är sjuka som jag skrev innan. 
 
 
 
 

Skippat skolmaten idag och lunchat på Kickis med underbara vänner <3



Okej lite kortfattat om vad om hänt..

Tyvärr är de flesta tråkiga grejer då det var därför jag tog en paus från bloggandet.
 
  • Duchesse fick ett litet kolikanfall efter en dressyrträning för några veckor sedan. Jag höll på att skritta av henne och då försökte hon lägga sig ner med mig på ryggen. Jag tog av Dessan sadeln och gick ut med henne i över en timme. Stannade ett tag till i stallet för att vänta på att hon skulle resa sig i boxen. Dagen efter var hon helt återställd, men det tog ändå på krafterna.
  • Plexus och Caspian har blivit sjuka. Det verkar vara ringorm och vi har fått medicin till dem mot det. De mår bättre och bättre för dagarna som går, men de lever lite i karaktän då vi inte vill bli smittade.
  • Det är mycket nationella prov nu. Jag har fyra nationella prov på 2 veckor. Jag vet att det är inget jag kan plugga till, men jag är ändå orolig att jag inte klarar det. Jag har speciellt svårt för engelska.. men men..
  • Jag är osäker på att jag inte får något sommarjobb. Jag är inte alls beroende av pengar. Men att gå utan pengar hela sommarlovet (jag får inget studiebidrag under sommaren) och vara i London utan pengar. Nja, jag tror vem som helst hade tyckt som jag i den här situationen.
 
Jag tänkte lägga till lite roligheter också som har hänt och ska hända.
  • Efter Duchesse kolikanfall har allt gått bättre än vanligt. Hon är ovanligt pigg i skogen och gladare än någonsin. Speciellt mot mig. Hon verkar uppskatta det mer än innan att stå i gången och bara mysa.
  • Jag håller på att förbereda mammas och pappas födelsedagspresent. De fyller dock inte år för än 3 juli. Coolt att de fyller på samma dag? Men jag tycker om att kolla runt och veta vad jag ska köpa i förväg.
  • Jag vet att jag har sagt det innan, men om bara två och en halv månad åker jag med världens bästa familj till LONDON! Tänk en hel vecka med shopping, sevärdheter och mycket annat. 
 
När jag kommer in i en period då jag tycker att allt är tråkigt och alla är emot mig, då försöker jag se på de roliga som jag har framför mig.

Ett nytt försök..

Det har varit så mycket den senaste veckorna att jag valt bort bloggen. Men nu mår jag bra och jag är redo att köra igång igen :D

Utmaningar med Emily! Smoothie Challenge del 1

Utmaningar med Emily! Smoothie Challenge del 2

Resten av utmaningen där jag och Emily testar på Smoothie Challenge, där bl.a. jag testar världens äckligaste grönsak.. Watch and find out ;)

Min och Caspians utveckling..

Ja det är något nytt som ni kommer få följa på bloggen.
 
Plexus är ju min lillasysters marsvin, men även han kommer dyka upp lite då och då. Det är precis som Tess och Pärlan. Pärlan syns också ibland på bloggen även fast hon är syrrans kanin.
 
Men på lördag när de båda kommer hit ska i alla fall Caspian få ta det lugnt och vänja sig i sin takt. Jag vill inte stressa honom till något utan vi ska lära känna varandra under dagarna som går men i HANS takt. Så det kommer bli lite segt ett tag på den här fronten.
Men jag har som långsiktigt mål att han ska komma när jag ropar på honom, och även trickträna han. Har läst att marsvin kan vara ganska duktiga på det. 
Men Caspian ska inte gå i koppel utan tillslut ska han kunna gå lös och ändå lyssna på mig när jag ropar. Annars så ska vi bara mysa med varandra framför tvn, latpåsar båda två ska vi vara ;)
Den ända bilden jag har på honom än så länge ;)

Seg tisdag..

Har de två längsta lektionerna kvar och de är hemska!! Och så ska jag direkt efter skolan på kurs med pappa på körskolan i fyra timmar.. Suck.. Men aja det måste göras! Sedan har jag fritt fram att övningsköra :)

Idag blir det inga förberedelser, då vi nog inte är hemma för än efter 9. Men jag och syrran tar igen det de andra dagarna som är kvar.
På lördag hämtar vi pojkarna. Längtar tills jag håller lilla Caspian i min famn! Och jag kan tro att syrran längtar lika mycket till Plexus ;)

Ny månad, nya överraskningar, nya framgångar och nya motgångar..

Men känner på att April kommer bli awesome!