släktkalas :D

Har underbara släkten här hemma. Mamma och pappahar fått mycket fint. Våra presenter får de på onsdag, det är då de fyller år. Jag ska be mamma och pappa att inte läsa bloggen på onsdag så jag kan uppdatera er om överraskning jag och syrran ska göra :)

Egentligen ska jag inte sitta med surfplattan och blogga utan umgås med gästerna. Så vi hörs senare ;)

Underbar kväll :)

En massa mys med mamma framför ett par avsnitt av CSI Miami :)
Jordgubbar och doppa i smält choklad, Nutella eller grädde. Nu kan jag somna lycklig ;)

Ja vad händer resten av sommaren för min del?

* Ska nu vakta och ta hand om hushållet i 1 och en halv vecka. Ska även hitta på en massa kul på eftermiddagarna med min kära syster :-)
 
Om 10 dagar åker jag till Torsö och träffar min kära barndomsvän Sinja..<3 Stannar hos dem över natten.
 
Om 14 dagar åker jag och familjen på husvagns semester till västkusten. Tar Ullared på vägen upp med :-D
 
Någon gång i Augusti kommer jag bli rödhårig ;-)

hemma efter några timmar med pappa i Kristianstad :)

 Det fanns mycket grejer jag ville köpa inne på hööks, men får tänka på att jag snart åker till Ullared. Så Dessan får vänta lite med grejer. Hittade dock ett jättesnyggt träns där som jag köper om jag inte hittar något i Ullared.
 
 
 
Som jag skrev för någon dag sedan så köpte jag den röda långärmade tröjan och engelska flaggan strumporna. Istället för den hoodtröjan jag lade upp, hittade jag en super gullig rosa hoodtröja som jag köpte. Även en man och svans borste följde med hem. Dessans svans är alltid jobbig att reda ut.
 
Nu ska jag strax äta och sedan hjälpa mamma att förbereda inför släktkalaset imorgon. En myskväll med henne blir det ikväll, för pappa och syrrran ska på bio :)

Och när saknaden efter hästar sätts igång, kommer denna damen också in i bilden :(

 

Saknar min vackra Dessan.. <3

 
 
 

Chill pill fredag :)

Är både trött fysiskt och mentalt.. Jobbet är nu avklarat och jag har äntligen mitt efterlängtade sommarlov! 
 
Ikväll ska jag bara mysa ute på altanen med familjen. Eller tittar på någon bra film, men familjemys ska det bli. 
Klockan är ställt till imorgon. Upp ganska tidigt för pappa och jag ska till Kristianstad. Han ska köpa födelsedagspresent till mamma och jag ska vara smakråd. En tur till Hööks blir det med ;)
 
De både fyller år på onsdag, mina presenter till dem är redan fixade sedan långt tillbaka.
 
 
 

På lördag!

Pappa har lovat att på lördag när vi är i Kristianstad så kör vi inom Hööks eftersom det är sommarea där!
Då ska jag passa på att unna mig med lite nya ridkläder som jag kan ha till hösten. Har bara en massa t-shirts..
Att Dessan inte får något är att jag snart ska åka till Ullared och då kommer jag definitivt shoppa grejer till henne, men då har jag redan köpt till mig. Perfekt! :)
 
Jag var inne på deras hemsida och fastnade för en del kläder:
Vem älskar inte hoodtröjor? Denna är perfekt när det sen går mot kallare tider :D
 
En långärmad röd tröja. Passar perfekt att ha till hösten under min marinblåa JH väst. + det passar grymt bra till mitt röda schabrak!
 
Har lovat att köpa USA strumpor till syrran. Hoppas bara de finns!
 
Och jag vill ha Engelska strumpor. Behöver jag säga att jag är England och syrran är USA ;)
 
 
 
Att jag mest kollar på rött så är det för att Dessan är så sjukt snygg i rött, men jag har inte mer än en stickad röd tröja och en t-shirt. Så det hade varit kul med lite mera röda kläder ;)
Dock var båda tröjorna på rea men jag kan alltid hoppas att de finns kvar!
 
 
 

Snart slut på måndagen.

Känner att jag nog lade mig lite väl sent igår i och med att jag skulle upp tidigt imorse.
Har precis gett kaninerna mat och vatten, så nu sitter de förmodligen om mumsar på sitt foder. Min fina bebisar!
Men nu är det min tur att koppla av. Tittar just nu på Teen wolf, ska borsta tänderna på någon reklam. Spenderar någon timme till framför tv:n och försöker koppla av.

Jobbet har varit som det brukar, finns inte mer att säga. 4 dagar kvar och sen 800kr rikare :D

Ja vad säger man?

Frukost på jobbet :)

Sinjas och min frågestund!

Tänkte ha en liten frågestund som både jag och Sinja ska svara på när jag ska till henne om 15 dagar.
 
Det kan vara allt från att ni vill lära känna Sinja, hur vi är när vi är med varandra, vanliga frågor. Ja allt!
 
Så ställ frågor, inga är onödiga :)
 
 
 
 

Haft en underbar helg :D

Började helgen tidigt med att fira midsommar hos min farbror och träffade resten av släkten. Riktigt kul! Mycket skratt, god mat och kubb spel. 
Dock kunde jag inte somna när vi kom hem så jag låg och tittade på film fram till halv 5 på morgonen. Opps, men sånt händer. Deal with it! Jag sover igen det en annan dag ;)
 
Igår åkte jag ner till stallet för att tömma och skrubba Dessans box, så den är fin och ren tills hon kommer tillbaka i Augusti. Just nu är hon på bete en bit från mig. Jag kan hälsa på henne när jag vill! :)
Jag hade en underbar familj som följde med och hjälpte mig. Alla den skitgöra hjälpte de mig med. Uppskattar det verkligen!
 
Idag har jag varit hos världens bästa Emily hela dagen. Tjejdag med henne var precis vad jag behövde. Vi satt och pratade om allt och lite till. Kan inte räkna upp änns en tiondel ;)
Det gör vi om snart igen!

Min dag 3..

Ligger här i min mysiga hörna i farmor och farfars vardagsrum. Sista natten, jag är nyduschad och har krupit ner under det gosiga täcket. Jag har haft 4 underbara dagar tillsammans med farmor och farfar, men just nu känner jag att jag behöver hem och krama om min familj :)

Jobbet var typiskt nog lika tråkigt som i måndags. Bara att bita ihop och hoppas det blir bättre imorgon eller nästa vecka. Sista dagen denna veckan är imorgon, sedan är jag ledig tre dagar för att ladda upp inför 5 nya jobbdagar nästa vecka.

Imorgon är det mycket som ska hända. Förutom Aktiv Sommar ska jag hinna packa, därför jag har duschat nu så jag slipper duscha imorgon bitti.
Direkt efter Aktiv sommar ska jag till stallet för att rida Dessan till Kyrkhult. Hon ska gå på bete där i ca 1 och en halv månad. Kommer sakna den lilla hästen <3

Om jag inte hittar något träns till Dessan i Ullared..

Ska jag böna och be mamma och pappa köra mig till Börjes så jag kan köpa detta skitsnygga träns :D

Min dag 2..

Det var helt hyfsat på aktiv sommar idag. Kunde varit roligare men hade ändå kunnat vara tråkigare. Förstod någon just det jag sa?
Kommer att stå i köket alla dessa 10 dagar så det finns inte så mycket att säga mer än att jag har lagat mat hela förmiddagen. 
På eftermiddagen var det dags för aktiviteter och vi åkte på studiebesök på mixiprint. Väldigt intressant och vi fick ett roligt foto med oss hem. Direkt efter det åkte hela gruppen upp till halen och bada. Jag försökte övervinna min höjdrädds rädsla och hoppade från den högsta trampolinen, två gånger. Stolt!
 
Annars har jag inte gjort så mycket idag. Är så trött när jag kommer hem till farmor och farfar och det är tråkigt att jag inte orkar göra så mycket. Mina GB på mobilen har tagit slut, så jag har svårt att blogga från mobilen tills jag får nytt. Men jag ska göra mitt bästa.
Just nu har jag otrolig hemlängtad! Det är inte likt mig, jag brukar få hemlängtan dock men inte såhär mycket. Det har bara gått två dagar. Jag träffade pappa igår men mamma och syrran såg jag senast i söndags..
Egentligen är det inte så konstigt, jag har den mest uderbaraste familjen jag kan tänka mig! <3
 
 
 
 
 
 

Dag 1 på jobbet avklarat..

Hamnade i matlagningsgruppen så tydligen blir det inte trädgårdsjobb dessa 9 dagar, utan jag och 5 andra ska laga mat till de som jobbar. Funkar det med :)
Hade dock riktigt mycket dötid på eftermiddagen. Hoppas det ändras till imorgon och de andra dagarna.
 
Farmor och farfar är borta hos några så jag har hela huset för mig själv. Disco!! Nej jag skojar bara, men jag har tittat på Teen Wolf på datorn. Ska nu sätta på tv och titta på första säsongen av Vampire Diaries. Var så sjukt längesedan jag såg första säsongen. Kommer nog ha datorn i knäet och skriva lite. På den senaste tiden har jag kommit på jättemycket att skriva, är redan på kapitel 13. Planen är att den ska bli klar efter sommaren! Än så länge ska det bli 24 kapitel. Hoppas hoppas! :)
 
 

Dötid på jobbet..

Är inte så imponerad av första dagen på jobbet.. Hoppas det ändras imorgon!

Dags för jobb :)

Uppdatering när jag är klar!
Blogg.se vill inte lägga upp mina bilder, så för tillfället får ni klara er med bara text.

Mörbultad i hela kroppen..

Ligger på en madrass i tvrummet hos farmor och farfar, och kommer somna vilken sekund som helst.
Efter att ha vandrat två mil, sovit i vindskydd och motionerat hästen är kroppen slut på energi.

Jag har haft jättetrevlig i helgen med pappa och scoutgänget. Tycker även det är riktigt roligt att vara ute i skogen!
Dessan fick motioneras i skogen idag med Alva och Jennie. Sista uteritten innan betet.. Rider henne dit på torsdag.
I skogen var hon jättepigg och hon fick många chanser att galoppera och sträcka ut sig riktigt, vilket hon tycker om :)

Varför jag är hos farmor och farfar är att jag ska jobba nästa vecka. Eftersom inte jag är gammal nog att söka jobb inom kommunen så har jag lyckats få "trädgårds" jobb inom skolan. Det pågår i 10 dagar, och vem säger inte nej till extra pengar? ;)
Så jag kommer stanna här till torsdag.

Borde nog sova nu. Ett 4 dagars jobb pass väntas denna veckan och klockan ställd på kvart i sju. Sommarlovet får helt enkelt vänta! ;)

En vanlig fredag fast utan skola :D

 Har varit och shoppat med syrran idag i Olofström. Köpte mest födelsedagspresenter till mamma och pappa som fyller år snart. Kan dock inte lägga upp bild här då jag vet att de läser bloggen ;)
 
Upptagen helg som vanligt!
Har packat stora ryggsäcken för imorgon ska jag och scouterna i min ålder ut och vandra. Tältar över natten gör vi med. Kommer hem tidigt på söndag morgon. Jag vet inte hur täckningen är där ute, men jag ska försöka blogga.
Hem direkt och baka cupcakes och städa. Jag och Jennie ska ut och rida, eftersom det är Jennies sista gång som hyrare så ska vi ha picnick med hästarna :D
Ska även packa en ny väska för jag ska åka till farmor och farfar. Ska vara där i 5 nätter för jag ska jobba nästa vecka.
 
Så ser min helg ut! Fullt upp men det är så jag vill ha det :D

Min vecka i bilder!

Avslutningsfotona kommer imorgon då jag inte kollat igenom dem än. Ska även fota syrrans avslutning imorgon så räkna med en hel del bilder imorgon kväll ;)

Äntligen sommarlov!

Jag har haft en sån fullspäckad vecka. Planerat en massa till skolan!
I tisdags hade vi klasskamp och vårt tema var militärer. Vi kom på delad tredjeplats allt som allt och även en tredjeplats i dragkampen. Bra jobbat klassen :)
 
I onsdags hade var karneval och vår klass tema var Harlem Shake. Vi klädde ut oss till vad vi ville och sen dansade vi Harlem Shake uder karnevalen. Jag, Elin, och Hannah var tjuvar. Haha bra fantasi va? ;)
 
Idag har jag sagt adjö till min klass. Efter tre år går vi skilda vägar. Jag och Elin drar upp till Nordenberg medan andra vännerna åker till Ingelsta och Kristianstad. Men kontakten behåller vi!! Känslosamt blev det dock. Jag och Matilda grät. 
 
Men nu är det sommarlov och jag har all tid för att blogga. Just nu är jag helt slut, ska strax lägga mig. Jag ska upp tidigt imorgon för att titta på syrrans skolavslutning. Hon går ut 3:an :D
 
Lägger strax upp ett inlägg med bara bilder, så ni kan få se min vecka i tja bara bilder! ;)

Dags för solning..

Ska lägga mig i solen ett par timmar. Har en bra bok med mig ut, försöker få inspiration till skrivningen men det går inte så bra. Jag hoppas jag kommer på något snart för jag tycker verkligen den är bra :)

Elin kommer runt halv 4 sen, vi ska prova kläder till klass kampen nästa vecka.
Sista lektions ridningen för mig och Dessan ikväll, innan hon åker på bete. Dressyr träning och den ska sluta superbra har jag bestämt!

Världens bästa låt i öronen just nu :D

Lite sovmorgon blev det..

Trotts träningsvärk är löparbyxorna på och jag ska ut och jogga en runda. Vaderna är insmorda med heat lotion och jag har "lånat" syrrans hörlurar så det ska nog gå bra ;)

Be right back!

Viktigt med bra musik i öronen :)

Ja vad kan man säga? Vi tjänade 800p på att ni hoppade i sjön ;)

Bara två lektioner kvar och sen slutar jag..

Ska uträtta ett par ärenden. Först ska jag upp till stallet och hämta det turkosa tävlings setet, då det var jättemånga som var intresserade av det.
Jag ska inom djuraffären och köpa kaninmat och hö.
Tjugo i 3 ska jag möta upp mamma och så går vi in på apoteket. Jag måste få tabletter mot min pollenallergi för näsan har runnit i minst 3 veckor nu, och jag har varit "förkyld" ända sedan våras.

Ikväll ska jag sätta mig ner och fixa allt jag ska sälja. Kontakta den som skulle köpa grejerna, kolla upp frakt och paketera det mesta.

Avslutar en härlig dag framför datorn..

Efter jag kommit hem från skolan har jag hunnit skriva en hel del, bakat muffins. Älskar att baka!
 
Har nyss kommit efter en 3km joggingtur med pappa. Första gången på typ evigheter så det var ganska jobbigt men helt klart värt det. Extra jobbigt nu när det är pollen. Jag har lite svårt att andas ordentligt och nästan rinner. 
 
Nu ska jag sätta mig ute på altanen med en smörgås och provsmaka muffins. Har fått en hel del intresserade på hästsakerna jag säljer som jag ska gå igenom. Jag ska även njuta av ett avsnitt av 90210 :D
 
Vi hörs!

Bloppis

Tukros gold medal tävlingsset i stl. full
Kan köpas också en och en. Allt ät i superfint skick!
En dålig bild, men vid intresse kan det fotas i helgen.
Gold medal schabrak
nypris: 219:-
mitt pris 150:-
 
Matchande luva (bara använd 2 gånger)
nypris: 300:- mitt pris: 200:-
 
Matchande gold medal lindor 4pack(använda 5 gånger)
nypris: 149:- mitt pris: 100:-
 
Paketpris för allt: 400:- 
 
Tredelat bett 12,5cm. På ena sidan har den ett litet skavt märke men ingen som syns. Nypris: 150:- Mitt pris: 50:-
 
Mörkbruna vävribbtyglar i stl. full. Använda 3 gånger, och säljs för att det var fel brun färg till mitt träns. Nypris: 99:- Mitt pris: 50:-
 
Brun förbygel med avtagbar martingal i stl. full. Spännena är i mässing. Smutsig på bilden med putsas innan den skickas. Nypris: 299:- Mitt pris: 150:-
 
Brunt pullarträns med silvriga detaljer i stl.full från hööks. Säljes för att min häst inte trivs med pullarnosgrimma. Väldigt reglerbart, kan spännas ut till xfull och spännas in till cob. Ludd och bruna tyglar i stl. cob medföljer. Putsas innan det skickas! 200:-
 
Beige grimma i stl. full använd under en sommar. Nypris: 69:- Mitt pris: 30:- Rosa ludd med texten "Atletisk" använd 3 gånger. Nypris: 30:- Mitt pris: 15:- Paketpris: 40:- för både grimman och luddet.
 
 
 
Köparen står för all frakt, och allt kommer att tvättas eller putsas innan det skickas.

Det kommer bli en jobbig tisdagar..

Vaknade halv 6 imorse och kunde inte somna om för ljuset sken in i rummet. Det är det ända negativa med sommaren! :)

Har varken prov eller läxor längre, så är solen fortfarande framme sätter jag mig en stund i solen när jag kommer hem.


Love the Brooks brothers :D

Dagens vill ha och måste!!

Just nu sparar jag pengar till mammas och pappas födelsedag, men har jag pengar i slutet av månaden vet jag vad jag kommer klicka hem innan jag åker på semster! :D
 

Fullspäckade dagar..

I torsdags hade jag sista hoppträningen för terminen. Dessan åker på sommarbete om ett par veckor. Det började med en avtrillning. Jag vet inte riktigt vad som hände. Hon var seg och jag höll inte om ordentligt så ja..
Men så är det att jag är inte van vid att hon stannar, så när det väl händer åker jag i backen ;)
Men resten av lektionen gick jättebra!

I fredags följde Emily med mig hem efter skolan och så över. Veckan hade varit skit så jag behövde verkligen en tjejkväll med henne :D

I lördags red jag ut i skogen. Dessan fick jobba på mycket i trav och galopp. Hon fick upp bra flås och arbetade på bra. Riktigt svettig när hon kom tillbaka så jag duschade av henne.
På kvällen var jag, pappa, farfar och kollade på fotboll. Mjällby mot Halmstad :)

Igår var det en dag jag sent kommer och glömma. Vi var ute och red. När vi var mitt uppe på högsta punkten kom världens blixt. Jag blev livrädd, Dessan var dock lugn. Vi travade hela vägen tillbaka. Ingen lång runda denna gången..